Dankwoord opendagen!

12 Maart 2016 – Dankwoord voor de geslaagde opendagen!

Beste mensen,

Eind Februari hebben wij onze show verzorgd. Dat het een groot succes was heeft u kunnen zien aan de vele foto’s en video op de site. Uw opkomst was boven alle verwachting!!! We willen u, als belangstellende, hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze open dagen. Het heeft ons erg goed gedaan, te zien dat zoveel mensen zich, bij ons als team, welkom voelen.

We realiseren ons zeer goed dat wij dit nooit tot zo’n succes zouden kunnen brengen zonder de inzet en het enthousiasme van “onze jongens”. Mede door hun inzet en bereidheid hebben wij u deze mooie show kunnen presenteren. Nick, Koen, Marcel, Gert, Robert en Ronald bedankt!!

Tevens willen wij de mensen van Slager catering, Slijterij de Gouden Leeuw en Elenbaas Verhuur bedanken voor de bediening, een hapje en een drankje en de aankleding van ons bedrijf. Jongens van TrekkerTrekker.nl bedankt voor het verzorgen van de mooie foto’s, de film en het uitzetten van de puzzeltocht. Tractorpulling team Blue Tiger voor het aanwezig zijn met hun blauwe trots. Vertegenwoordigers die bereid waren om ons te ondersteunen op deze dagen door de mensen te adviseren en te woord te staan, bedankt daarvoor.

Namens team LMB den Engelsman,  BEDANKT!!
Jaap en Ineke den Engelsman

TrekkerTrekker.nl