Nieuwe website online!

28 Juli 2015 – Welkom op de vernieuwde website van LMB den Engelsman uit Sint- Maartensdijk! Wat is er vernieuwd en wat gaat er nog komen? Kijk en lees snel verder!

news1Nieuw design en up- to- date
Zoals u misschien opgevallen is hebben we de gehele website laten vernieuwen, naar een moderner en overzichtelijker design die bij de tijd van nu past. De website is op zowel pc, tablet als smartphone goed te bekijken doordat hij responsive is gebouwd. De nieuwe website zal tegenover de oude website geheel up-to-date lopen op de gebieden als nieuws, afgeleverde machines, demo’s en occasions.

Social- media

Doordat social- media’s steeds een grotere rol gaan spelen in het bedrijfsleven, maken wij vanaf heden óók gebruik van social- media’s als Facebook en Twitter. Op beide social- media’s zullen, net als op de nieuwe website wekelijks de laatst afgeleverde machines, demonstraties en nieuws te bezichtigen zijn. Daarnaast worden er af en toe ook leuke prijzen verloot!

Ons bedrijf

We zijn trots op ons bedrijf, werknemers, producten en diensten. Dit laten wij dan ook zien over de gehele website, waarin u een groot gedeelte van ons bedrijf kunt bezichtigen, onze werknemers zich voorstellen en onze dealerschappen te zien zijn.

Wij hopen dat u vaak terug keert naar onze website!

Met vriendelijke groet,
Jaap den Engelsman
lmbdenengelsman.nl

(Let op: Enkele foto’s worden in de loop van deze week nog toegevoegd!)