• (0166) - 66 32 07/ 61 21 90

Geschiedenis

In 1987 werd door de heer P.M van Dalen een mechanisatiebedrijf opgericht, welke zich destijds bevond aan de Sportlaan in Sint- Maartensdijk, met het dealerschap van Steyr tractoren. Door de jaren heen groeide het bedrijf gestaag. In 1995 kwam Jaap den Engelsman als eerste monteur in dienst. In 2001 verhuisde het bedrijf onder leiding van P.M van Dalen en Jaap den Engelsman naar de Wouthoekweg in Sint- Maartensdijk. Door een verbreding van de werkzaamheden werd in 2004 een VOF opgericht en is Jaap den Engelsman de in- en verkoop op zich gaan nemen.

In 2008 was deze overname volledig afgerond. Na het pensioen van de heer Van Dalen werd nieuw personeel aangetrokken om een goede service te kunnen blijven bieden. Na een enorm snelle groei werd in 2009 besloten om nieuw pand te gaan bouwen op een andere locatie, aan de Verbindingswerk in Sint- Maartensdijk, de huidige locatie tot op de dag van vandaag. In Januari 2010 werd op het industrieterrein in Sint- Maartensdijk de eerste paal geslagen voor ons nieuwe bedrijfsgebouw, welke in November van dat jaar in gebruik is genomen. Hierna vond in Februari 2011 een grote opening plaats, welke u kunt zien op de video op deze pagina. Ten opzichte van onze oude locatie biedt het pand een ruim opgezette showroom, groot magazijn en een werkplaats die maar liefst tweemaal zo groot is geworden, meer hierover vind u onder het kopje ”Shop, magazijn & werkplaats”.

Bij LMB den Engelsman kijken we niet alleen naar het verleden, maar zijn we ook goed voorbereid op de toekomst. Zo beschikken wij over een goed uitgerust magazijn met bijbehorende shop en een ruim opgezette werkplaats die plek biedt voor acht monteurs. Naast de agrarische sector hebben wij ons product programma verder uitgebreid om ook de aannemerij, tuin en park sector volledig van dienst te kunnen zijn. Zo zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de aanhangerspecialist van Tholen. Verder zijn onze minishovels en vacuümklemmen een groot succes in de aannemerijsector.


Video van de opendag, gemaakt door TrekkerTrekker.nl .

Kramp

Gebruikersnaam:
Wachtwoord: